4a ‘Trobada a la plaça’ a Ròtova

El passat diumenge 24 d’abril va tindre lloc a Ròtova la 4a ‘Trobada a la plaça’, en el marc de les activitats desenvolupades per a la fireta del llibre. 

La trobada es va desenvolupar entre les 10h i les 14h i va comptar amb la presència d’autors de renom com Maria Josep Escrivà, Esther Climent, Juli Capilla o Ferran Bretó. 

La jornada es va iniciar amb l’espectacle de marionetes ‘Contes de Gianni Rodari’ i amb la posterior presentació del llibre ‘Heli Argilés i els misteris d’aigua’ de l’autora Esther Climent Gosp, guardonada amb el Premi Carmesina de la Safor. A les 13h, els lectors no sols van gaudir de la lectura dels textos dels seus escriptors favorits, sinó que també van poder conèixer-los-hi in situ.

Al llarg del matí també es van poder adquirir llibres en la fireta, que comptava amb la participació de la Llibreria d’Almiserà i Editorial Lletra Impresa i es va desenvolupar l’activitat “Una segona oportunitat: si t’hi apropes, te’n duus un llibre”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top