Torna el cicle «Contes al riurau», amb “Rondalles de la vall i el vell”

Dissabte, 30 d’abril, el Centre d’Interpretació de la Pansa de Ròtova acull una nova sessió del cicle «Contes al riurau», a les 11.30h, amb “Rondalles de la vall i el vell”, a càrrec de Ni Fu Ni Fa Contacontes. El contactontes està destinat a públic familiar i, a més, hi haurà visita guiada al riurau de la Rogeta. Les places són limitades; cal reservar plaça a cultura@rotova.es o al 678 62 15 92.

El contacontes teatral “Rondalles de la Vall i el Vell”, amb rondalles d’animals i persones, costumistes i cantarelles; històries que ocorrien al voltant del riurau. Una nova forma de recuperar les nostres tradicions i costums, recuperar el vell ofici de narrar, mantenir viva amb la veu les històries passades i establir un pont comunicatiu entre les generacions de xiquets que ja no coneixen este vell ofici de connectar-se amb sentiments, pensaments, valors i reflexions d’èpoques passades. Amb les dos titelles Vicentico i Paquita, que representen els iaios valencians.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top