Tastar “panses a l’ombria del Benicadell”, al CIP de Ròtova

Dissabte passat va tindre lloc una nova jornada cultural al Centre d’Interpretació de la Pansa (CIP) de Ròtova. Per començar, els participants van poder realitzar una visita guiada al CIP de la mà de Carlos Fuster, llicenciat en Història per la Universitat de València, amb la intervenció de Vicent Flor, director de la Institució Alfons el Magnànim.

Tot seguit, Carlos Fuster va presentar el seu darrer llibre “Panses a l’ombria del Benicadell” (editat per la Inst. Alfons el Magnànim), un estudi que documenta l’elaboració de la pansa escaldada en terres valencianes, testimoniada des de l’època de la dominació romana, centrada en esta ocasió en els pobles de la vall blanca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top